2013. január 4., péntek

Ismertető

Alaric halála után megüresedet a Mystic Fallsi történelem tanári állás. De ez nem sokáig lesz így, mert új tanerő érkezik a misztikus városkába. Damon számára teljesen idegesítő módon már az első találkozásukkor megbízik benne. A gond ott kezdődik, hogy, hogy nem tudja, hogy mi is a nő, mivel némely viselkedése azt mutatja, hogy megélt már pár évszázadot, viszont a verbéna nem hat rá, ahogy a farkasülő fű sem. Damon-nek szándékában áll kideríteni, hogy mi is ő, ám teljesen tanácstalan, viszont ennek ellenére elfogadja a nő tanácsait és segítségét. A titokzatosan viselkedő új tanárnő neve Prue és minden tapasztalatát latba veti, hogy segíteni tudjon a két Salvatore-nak és a barátaiknak. Egyébként a nő Kollal amolyan se veled, se nélküled kapcsolatot folytat már évszázadok óta. Viszont több, mint másfél évszázada nem találkoztak, mivel Prue egyik kedves rokona ideiglenes álmot bocsátott a nőre. Prue-nak vajon mi oka lehet segíteni? Mit keres Mystic Fallsban? És mi az a rejtélyes erő, amely még az ősöknél is fenyegetőbb lehet és kihat az egész természetfeletti világra? Ha szeretnétek tudni olvassátok el :)

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    A másik két történetednek olvasása folyamatban van, mert éppen ma vettem két könyvet, amik kb. 500 oldalasak külön-külön, összesen 1000-hez közelítenek, van a saját történetem, azt is írnom kell, akkor hétfőn iskola/-.-"/ tanulnom is kell, és zene őrült vagyok, egész nap zenét hallgatok, és úgy nem tudok olvasni. :) De mind a kettő el lesz olvasva, ígérem. Ez meg mivel az elején van, ezért ezt folyamatosan tudom majd olvasni és kommentálni! Amúgy meg kíváncsivá tettél. Amúgy nem szereted az angolt? Csak mert pl. ez is lehetne a címe: "The Awakening of Light and Darkness", vagy "The light and the darkness awake". Ez amúgy érdekelt. :) Bocsi, hogy nem e-mailt írok, de nem tudom az email címed. :) Vagy a másik két történetednek miért nem "Flammable" és "Hope". Na mindegy, ez a történet nagyon kíváncsivá tett! xx
    Várom a válaszod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a kommentem eleje egy magyarázkodás...

      Törlés
    2. Szia Denise!
      Semmi gond, olvas sokat, de azért tanulj is :) Egyébként mit olvasol ha megkérdezhetem? Várom a következő fejezetedet :D Köszönöm :) Örülök neki, hogy felkeltettem az érdeklődésed :D Az angollal hadilábon állok, de ígérem megfontolom ezt a neves dolgot, mert nagyon jól hangzik :D Az e-mail címem: valentine731@citromail.hu Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de vizsgáim voltak és felnézni is alig tudtam. Semmi gond :)
      Puszi

      Törlés
  2. Szia.

    Tetszik az ismertető.
    Kíváncsivá tettél..Várom az első részt.
    Sok sikert a bloghoz.
    Puszillak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Annie!
      Örülök, hogy tetszik :D
      Nagyon köszönöm, hasonlóan kívánok neked is :)
      Puszi

      Törlés